COOL-R

Hosszabb élettartamú, hűvösebb tető a belső terek komfortérzetének és az energiahatékonyság növelésének érdekében

A COOL-R egy folyékony vízálló membrán, egy multifunkcionális megoldás, amely a tetők vízállóságát és hőszigetelését egyaránt hatékonyan kezeli. A termék egyedülálló összetétele lehetővé teszi, hogy a tető vízállóságát hosszú időn át, akár 25 évig is fenntartsa. Emellett a COOL-R kiváló hővisszaverő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek révén a tető hőmérséklete drasztikusan, akár 70%-kal is csökkenthető. Ez nemcsak a belső környezet komfortját növeli, hanem az elektromos energia költségeit is jelentősen, akár 25%-kal csökkenti.

Miért válasszon minket?

Gyári képviselet

A világ egyik legnagyobb purhab gyártó cége, a Selena Group vállalat által forgalmazott purhabot használjuk.

Képzett szakemberek

Munkatársaink rendszeresen részt vesznek oktatáson. Értik és tudják mi a feladatuk, hogy a legjobb minőségű munkát nyújtsák.

Megbízható alapanyag

Kifejezetten egy gyártótól szerezzük be az alapanyagot, a világ egyik legnagyobb purhab gyártó cégétől. Biztos lehet a minőségben.

Garancia

Minden általunk végzett munkáról dokumentáció készül. Pontosan tudjuk melyik a felhasznált anyag sorszáma, így könnyen ellenőrizhető, bármilyen probléma esetén visszakereshető.

Mivel a termék gyorsan alkalmazható, így az épületek üzemeltetése csak minimális időre szakad meg. A COOL-R bevonatot alkalmazva nemcsak az energiahatékonyság növelhető, hanem az épület értéke is emelkedik. A termék 25 éves garanciával érkezik, amely tovább erősíti a márka megbízhatóságát és hosszú távú elkötelezettségét a minőség iránt.

A COOL-R egy átfogó szolgáltatás, amely magában foglalja a tető vízállóságának és hűtésének teljes körű megoldását.

Ez a komplex megoldás ideális választás mind az ipari, mind a lakóépületek számára, és kiválóan alkalmas új építésű projektekhez és felújítási munkálatokhoz egyaránt. A COOL-R átfogó, fenntartható és költséghatékony megoldás, amely hosszú távú biztonságot és magas minőséget kínál az épületek számára. A folyamat négy lépésből áll: elemzés, kalkuláció, ajánlat és alkalmazás. A COOL-R szolgáltatásának négy lépéses folyamata – elemzés, kalkuláció, ajánlat és alkalmazás – lehetővé teszi az egyéni igények precíz felmérését és a legoptimálisabb megoldás kialakítását, ezzel garantálva a projekt sikerét.

A COOL-R tulajdonságai és előnyei

Hatékonyan kezeli a tető hőszigetelését és vízállóságát.
Költséghatékony megoldást nyújt.
Növeli az épület értékét.
Hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.
Csökkenti az elektromos energia költségeit.

Alapszigetelés országosan

  • Szakembereink egy átlagos családi házat egy nap alatt leszigetelnek.
  • A habszigetelés bármely évszakban elkészíthető.

Felkeltettük érdeklődését?