Padlószigetelés, pinceszigetelés

A szoba hőmérséklete ellenére a padló hideg lehet, és ez negatívan befolyásolhatja a kényelemérzetet. A szórt habbal történő padlószigetelés megakadályozza ezt. A szigetelés energiatakarékossági szempontból is fontos, mert a padló vagy födém, főként a pince fölött, akár 30%-os hőveszteséget is okozhat.

Miért válasszon minket?

Gyári képviselet

A világ egyik legnagyobb purhab gyártó cége, az amerikai tulajdonú Huntsman vállalat által forgalmazott purhabot
használjuk.

Képzett szakemberek

Munkatársaink rendszeresen részt vesznek oktatáson. Értik és tudják mi a feladatuk, hogy a legjobb minőségű munkát nyújtsák.

Megbízható alapanyag

Kifejezetten egy gyártótól szerezzük be az alapanyagot, a világ egyik legnagyobb purhab gyártó cégétől. Biztos lehet a minőségben.

Garancia

Minden általunk végzett munkáról
dokumentáció készül. Pontosan tudjuk melyik a felhasznált anyag sorszáma, így könnyen ellenőrizhető, bármilyen probléma esetén visszakereshető.

 

Padlószigetelés esetén a habot vagy a szuterén födémjén keresztül szórják, a lakóhelyiségek érintetlensége mellett, vagy közvetlenül a padlóra. Régebbi épületekben gyakran hiányzik a szigetelés, a megfelelő szigetelés beépítése nagyon hatékony lehet. A követelmények függvényében különböző vastagságban vihető fel.

A zárt sejtstruktúrájú szigetelő habbal azonnal hatékony funkcionális réteget kap padlóján. Merevebb, sűrűbb habja tökéletesen lépés-, járás-, és vízállóvá teszi. Mivel a habot szórással viszik fel, a szigetelő anyag olyan helyekre is elkerül, melyek nehezen hozzáférhetők – vezetékek között, a legkisebb sarkak. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével kihabosodik, majd elnyeri végleges formáját és szilárdságát.

Padlószigetelés és pinceszigetelés tulajdonságai, előnyei

 A szigetelés gyorsasága
 Egységes réteg/légakadály
 Hatékony hőszigetelés – csökkentett fűtési/hűtési költségek
 Belső hőérzet és komfort javulása

Tulajdonságai, előnyei

 A szigetelés gyorsasága
 Egységes réteg/légakadály
 Hatékony hőszigetelés – csökkentett fűtési/hűtési költségek
 Belső hőérzet és komfort javulása

Padló- és pinceszigetelés országosan

  • Szakembereink egy átlagos családi házat egy nap alatt leszigetelnek.
  • A habszigetelés bármely évszakban elkészíthető.

Felkeltettük érdeklődését?