Alapszigetelés szórt habbal

Az építmények alapját megfelelően szigetelni kell annak érdekében, hogy a földdel érintkező helyeken ne alakulhasson ki hő veszteség. Alapszigetelés során az alapok fújt habbal történő szigetelése esetén a felesleges hőveszteség, a nedvesség lecsapódása és a későbbi penészképződés elkerülhető. Az alapozás elhelyezkedésétől és szerkezetétől függően ez, vagy a falak szigetelése jelentősen csökkentheti a fűtési költségeket. A szórt habban létrehozott alapszigetelés az egész épületet védi a fagy, nedvesség és penészképződés ellen. Az alapot kb. 80 cm-rel a föld alatt kell szigetelni, itt lecsökkenti a hőhidak kialakulásának veszélyét a külső fal és az alap között.

Miért válasszon minket?

Gyári képviselet

A világ egyik legnagyobb purhab gyártó cége, az amerikai tulajdonú Huntsman vállalat által forgalmazott purhabot
használjuk.

Képzett szakemberek

Munkatársaink rendszeresen részt vesznek oktatáson. Értik és tudják mi a feladatuk, hogy a legjobb minőségű munkát nyújtsák.

Megbízható alapanyag

Kifejezetten egy gyártótól szerezzük be az alapanyagot, a világ egyik legnagyobb purhab gyártó cégétől. Biztos lehet a minőségben.

Garancia

Minden általunk végzett munkáról
dokumentáció készül. Pontosan tudjuk melyik a felhasznált anyag sorszáma, így könnyen ellenőrizhető, bármilyen probléma esetén visszakereshető.

A hab felvitele egyszerű, tiszta és száraz felületre kell felhordani, ahol a szétterjedést követően egységes, csatlakozásoktól mentes hőszigetelő réteget alkot. A hab akár harmincszorosára is megnőhet, aminek köszönhetően kitölti az alapban (tégla vagy beton) található összes rést és repedést, így akadályozva meg a nemkívánatos hővesztést, és megfelelő alapszigetelést biztosít.

A külső szigetelés különösen hatékony a hőhidak kialakulásának megakadályozásának köszönhetően a szuterén és a fűtött helyiségek között. Ezen kívül a külső szigetelésre akkor van különösen szükség, ha a szuterént lakóhelyiségként használják. A szigetelő hab a felvitelt követően néhány percen belül kikeményedik, és ezt követően a megfelelő módszerrel megmunkálható – például vízszigetelő réteg hordható fel, a további vízvédelem kialakítása érdekében.

Alapszigetelés tulajdonságai és előnyei

 Gyors felvitel
 Az összes rést és repedést szigeteli.
 Megakadályozza a falak túlzott lehűlését.
 Jelentősen csökkenti a fűtési költséget.
 Csökkenti a penészképződés kockázatát.
 Lehetővé teszi a szuterén lakóterületként való használatát.

Tulajdonságai és előnyei

 Gyors felvitel
 Az összes rést és repedést szigeteli.
 Megakadályozza a falak túlzott lehűlését.
 Jelentősen csökkenti a fűtési költséget.
 Csökkenti a penészképződés kockázatát.
 Lehetővé teszi a szuterén lakóterületként való használatát.

Alapszigetelés országosan

  • Szakembereink egy átlagos családi házat egy nap alatt leszigetelnek.
  • A habszigetelés bármely évszakban elkészíthető.

Felkeltettük érdeklődését?