Teljeskörű poliurea lefedés országosan, 72 órán belül

A legjobb választás csarnokok, üzemi létesítmények, medencék, lapos tetők szigetelésére a rendkívül tartós hő és vízszegetelésére.

Ajánlatot kérek

Miért válassz minket?

72 órán belül végzünk a munkával

A kapcsolatfelvételtől számítva a lehető leggyorsabban elvégezzük a megbeszélt munkát. Ha mindennel megállapodtunk 72 órán belül már purhabos szigetelést kap a kiválasztott munkaterület

i

Fedezetbiztosítás és igazolások

Cégünk, – a legtöbb más hasonló céggel ellentétben – 150 millió forint fedezetbiztosítással rendelkezik, illetve ügyfeleink a CSOK igényléséhez szükséges teljesítési igazolást is igényelhetnek

Minőségi munkavégzés

25 éves tapasztalat, szakképzett kollégák, és az elvégzett munka után járó dokumentumok biztosítják mindazt, hogy az általunk végzett munka valóban megéri az árát! Emellet ingyenes kiszállást biztosítunk!

Hol érdemes a poliureát használni ?

Csarnokok, üzemek szigetelésére
Lapostetők szigetelésére
Medencék szigetelése
Ipari csarnokok
Alapszigetelésre

Miért a Krypton poliureát ajánljuk?

A Krypton rendszerek sikertörténete a szigetelésben világszerte ismertek.

Hosszútávú garanciával és minősített kivitelezőkkel kiterjed hálózatának köszönhetően magas minőséget és biztonságot nyújtanak számunkra minden egyes elvégzett projektben.

A Krypton Chemical folyékony termékek széles skáláját biztosítja, melyek felvitele ellenállóak, rendkívül hatásosak és biztonságosak, akár a legbonyolultabb és a legnehezebben elérhető helyeken is alkalmazhatóak.

Korszerű polimer kémiára épül és kiváló műszaki teljesítményt biztosít egy egységes szigeteléshez bárhol.

Miért válaszd a poliureát?

Könnyű felvitel bárhol

A nehezen megközelíthető helyeken is alkalmazni tudjuk úgy, hogy bármilyen rés- illetve hézag keletkezne a keletkező habrétegnek köszönhetően. Így maximális hatásfokkal szigetel a kívánt területen

Időtálló

A poliurea azon kevés anyagok közé tartozik, mely felszórás után nem “öregszik” és nem gombásodik. Ez azt jelenti, hogy nem fog szétmállani, nem válik le a felvitt területről és hosszú éveken keresztül szigeteli otthonunkat.

+

Átereszti a párát

Más szigetelőanyagnál gondot okozhat a folyamatosan megjelenő penész, mivel lecsapódik rajtuk a pára, amely nedvességet okoz. A megszilárdult poliurea viszont átereszti a párát, így a penésztől sem kell tartanunk.

s

Legjobb megoldás a szigetelésre

A poliureát a hőszigetelés csúcsaként is szokták emlegetni, hiszen rendkívül magas a hatékonysága, számos más előnyével pedig valóban egyedülálló a piacon. 

Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy írjon nekünk üzenetet!